Ez igen!

2017.12.29 15:26

Önkormányzati támogatással sikeresen megvalósult a várva várt kézűves és kerékpáros-túra tábor. A HÍRHOZÓ is megjelentetett egy cikket az esemény kapcsán. Kérésünk is meghallgatásra talált, s Rákosmente képviselőasszonya, Nagy Anikó támogatásával a speciális szállítási igényeket is kielégítő utaztatást is meg tudtuk szervezni. 

Rákosmente fiataljai közül 15 kiválasztott diák 5 korcsoportból, 5 régióból érkeztek, így mindenki számára biztosítottunk lehetőséget a részvételre. Sok utánajárás és szervezés eredményeként egy szakos technika tanár segítségével és egy önkéntes projektvezető tanár támogatásával az egy hetes Balatonalmádiban töltött hétről az alábbi linken küldünk összeállítást az érdeklődőknek. Mindenképpen nagy energiát mozgattunk meg, az önkéntes segítők nélkül nem valósulhatott volna meg ez a táborozási forma, aminek a minimális költségét, kb. 50 %-os ellátási összeget kellett csak a diákoknak fizetni. A pályázati pénzből pedig - nagy örömünkre - megoldódott a szállítás finanszírozása. 

Reméljük, ezt a kezdeményezést a jövőben is a tervezhető projektek közé helyezhetjük. Mindenképpen sikerként könyveljük el a megvalósítás tényét, úgy gondoljuk, hogy az ALKOTÓ ÉS AKTÍV SPORTOLÓ IFJÚSÁG képes lesz egészségesen és kreatívan élni az életét. A tartalom és forma összhangra talált egy balatoni nyári program keretén belül. Köszönjük a támogatást, köszönjük a sok munkát! 2018-ban újra indítjuk a projektet! Hurrá! Várjuk a nyarat! Ha szeretnéd, veled és a régi csapattal újra!