CSATLAKOZUNK AZ ÖNKÉNTESSÉG JEGYÉBEN A KAMPÁNYHOZ! 

 

OLVASS, HOGY BOLDOGULHASS! -

 A MI FILOZÓFIÁNK IS ERRŐL SZÓL! 

 
 

 

 

United Way Read It Kampány

 
 

 

The Chainsmokers - CAP-UW polókampány hosszu logoval (203).mp4 (28543972)

 
 

A THE CHAINSMOKERS AZ ÉRTŐ OLVASÁS MELLETT KAMPÁNYOL!

 
 
 
 
 

Drew és Alex VIP vendégeket keres a Balaton Sound Fesztiválra!

Alapítványunk olyan gyerekekkel dolgozik, akik segítségre szorulnak az értő olvasásban, akiknek segíteni kell abban, hogy értsék és élvezzék is, amit olvasnak. A The Chainsmokersről közismert, hogy fontos számukra a tanulás, az olvasás, és a jótékonyság sem áll távol tőlük.

A United Way neve nem volt új a zenészeknek, már korábban is támogatták a világ legnagyobb civil szervezetének a munkáját Amerikában. Ez első alkalom, hogy a DJ-k külföldön, mégpedig Magyarországon kampányoljanak, magyar ügy mellett.

Idén az American Music Awards és Grammy díjas Andrew Taggart és Alex Pall Sound Fesztiválon látja vendégülnyereményjátékunk győztesét.

A játékba a beugró a limitált kiadású, egyedi számozású „Read it” jótékonysági fesztivál trikó vagy póló, amelyet a Balaton Sound Fesztivál és a Sziget Kft. jóvoltából a SZIGETSTORE-BAN  vásárolhatsz meg. Minden megvásárolt pólóval  KönyvForgató programunkat, az értő olvasás élménypedagógiai fejlesztését támogatod, és megszerzed az esélyt egy VIP “randevúra” a Chainsmokerekkel. 

Ha te vagy a vásárlók közül kisorsolt szerencsés nyertes, kísérőddel együtt találkozhatsz a bandával a július 5-i koncertután, és a belépőjegyeiteken túl az utazási költségeteket és az elllátást is biztosítja a Balaton Sound Fesztivál.

A kampány kitalálója és szervezője a CauseArt Platform sorsolja a nyereményjáték győztesét – 2018. június 27-én!

Ide kattintva a nyereményjátékról maguk a Chainsmokerek mesélnek neked!

A Balaton Sound-dal közös jótékonysági nyereményjátékot a CauseArt Platform, Bombera Kriszta és Bondor Gabihozta tető alá. Kriszta és Gabi addig nem állt meg, amíg Hollywoodban el nem mesélhette a Chainsmokereknek, hogy Magyarországon minden ötödik tanuló szövegértési nehézséggel küzd, ami sorozatos kudarcélményhez, az iskolától való elforduláshoz vezethet. A szövegértési nehézségek az ilyen gyerekeket egy életen át akadályozhatják abban, hogy kibontakoztassák a bennük rejlő tehetséget és megvalósíthassák álmaikat.

A kampányt a Balaton Sound Fesztivál hangosítja fel és olyan elismert hazai sztárok álltak még mellé, mint Epres Panni, Iszak Eszti, Jaksity Kata és fia, Ducsai Ábel, Juhász Anna, Magyarósi Csaba, Székely Martin, Ugron Zsolna, Zséda és még sokan mások.