Nyári táborozás Rákosmente gyermekeinek

2015.04.27 21:21

NYÁRI TÁBOROZÁS ÉS NYARALTATÁS RÁKOSMENTE GYERMEKEINEK


A nyaralás helyszíne a festői szépségű Lajosháza. A panzió  egy  vadászház, rendkívül szép és jól felszerelt.
Az egész épületet kibéreltük, kizárólag a mi tanítványaink számára. Külön 2 szakács és személyzet gondoskodik az ellátásunkról,  a frissen főtt ételekről,  gyümölcsről és egyéb finomságokról az esti vetélkedőkhöz.

A nagy füves, körülkerített, fedett foglalkoztatóval is rendelkező játszóterületen fürdőmedence található, ami teljes egészében
rendelkezésünkre áll. Sportolási és szórakozási lehetőség, folyamatos versenyek helyszínére tökéletesen alkalmas a hely.

A környezet idilli: csörgedező kispatakkal, ápolt gyeppel,  egy csodálatos erdő közepén. Kisvasúttal közlekedünk majd a gyöngyösi Mátra Múzeumig, páratlan látványban lesz részük a gyerekeknek.

Külön autóbuszt bérelünk, hogy a gimnáziumtól a helyszínig kényelmesen, cipekedés és többszörös átszállás nélkül érjünk célba.

Két újdonsággal is készülünk, idén mindkét csoportot a gyöngyösi Állatkerbe is elvisszük, s tervezünk  egy tanösvényen keresztül vezető utat, egy híres forráshoz is.

A részletes programot a szülői értekezleten, képanyaggal történő prezentációval mutatjuk be minden kedves érdeklődőnek.SZÜLŐI ÉRTEKEZLET ÉS
TÁJÉKOZTATÓ: a Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium épületében

1174 Budapest, Széchenyi utca 1-7.


2015. május 11-e, a
29-es teremben 18 órakor

érdeklődni az alapítvány e-mail címén lehet

rakosmente.gyermekvilaga@gmail. com