Nyarat záró tábori program projektnappal a gyöngyösi Mátra Múzeumban

2016.08.22 23:32
 
 
Lajosháza - Mátra - Záró tábori program - Projektnappal a gyöngyösi Mátra Múzeumban
Élménybeszámló - képgalériával
 
 
Bizonyára mindenki kipihente a torkig lakott állapotát, a lángosos zárást,amikor már mozdulni sem tudtunk az előző napi kemencében sütött melegszendvicstől, vagy az előző napi rántott hús, majd saslik, s csokiszökőkút gyümölcsös estéjét követő számháborújától. Nos, ha ezeken túl vagyunk, akkor szeretettel küldöm - az általam is - remeknek tartott kis életképünk összefoglalóját. Most is csak azt mondhatom,  hogy mindig a több korcsoportos társaság a legjobb, ezt csak megerősíteni tudom, nagyon örülök, hogy itt voltak velünk a nagyobbak is! Köszönjük minden résztvevőnek a közös napok szép emlékét és a sok pozitív visszajelzést!. 
Aki jövőre is velünk szeretne tartani, máris feljegyezheti kis naplójába, hogy túrabakancsra is szükség lesz, mert Laci bácsi elviszi őket is gombakeresésre a Mátrába, ugyebár akkor már ők is nagyobbak lesznek.
Továbbá egyöntetűen azon a véleményen vagyunk, hogy legyen lehetőség a következő évre lefoglalni a gyerekalapítványon keresztül a programot, s 9 részletben lehessen befizetni (5-5000 Ft-ot), a többit pedig a gyerekalapítvány finanszírozza a résztvevőknek. Erről az augusztus 29-i gyermekalapítványi  közgyűlésen születik majd döntés. Idén 8 gyermeknek tudtunk biztosítani támogatást. A következő évben minden "nagyobb" résztvevő élhet ezzel a lehetőséggel.( A további költségek még:  A Mátra Múzeum - projektnap belépőit (2 múzeum és kastély), a kisvasút menetjegye, a gyöngyösi állatkerti belépőt a Rákosmente Gyermekalapítványa Közhasznú Alapítvány  és a Balassi '92 Alapítvány  finanszírozza azoknak, akik szeretnének ismét velünk nyaralni jövőre is.  Július hónapban,annak is  az első harmadára tervezzük a tábort 2017-ben. Várunk mindenkit szeretettel: Ildikó néni