Remek feladatok várnak megvalósításra!

2016.10.06 15:05

OLVASÓKUCKÓ

Mivel a legtöbb időt - kollégáimmal együtt - a gyerekek között töltjük, egy nagyon pozitív kezdeményezésnek szeretnénk támogatói lenni. A tervek között szerepelt, hogy a bázis-iskolánkban egy OLVASÓKUCKÓT - hozunk létre, hogy azt a kisgimnazisták két programjuk között (amit a tanulás és az egyéb elfoglaltság miatt már nem érdemes megszakítani, ezért még mindig az iskolában vannak), töltsék kényelmesen és hasznosan. Tanuljanak, olvassanak, relaxáljanak. A legfontosabb, hogy a nyugalom és béke szigete vegye őket körül ebben a rohanó, felpörgetett világban. Ennek érdekében a felajánlásunk között szerepelt 3 db nagy méretű (kitisztított és a közösségi szolgálat segítségével elhelyezett) szőnyeg birtokba adása, továbbá a korábbi években már kárpitossal megcsináltatott, levehető huzattal ellátott ülőpárnák kihelyezését valósítottuk meg. Jelen pillanatban szerkesztés alatt ál a HÁZIREND összeállítása, ami lehetővé teszi majd a gyermekek számára ezen könyvtári rész használatát.

Külön szeretnénk köszönetet mondani, a karbantartóknak, akik a könyvállványok biztonságos rögzítését megoldották, hogy egy igazi kis kuckó álljon rendelkezésünkre. Még a tisztaság megóvása érdekében beszerzésre várnak a PVC- lábtyűk, hogy ne legyen sáros a szőnyeg esős időben sem. Mindez az alapítvány költségvetésének terhére valósul meg, de bízunk benne, hogy nagy sikert arat majd a tanulók és a szülők körében.

Mivel erre a feladatra többet nem kívánunk szánni a költségvetésünkből az iskola szülői választmányát kerestük meg azzal a kéréssel, hogy lehetőség szerint támogasság az Olvasókuckó kialakításának további részét, s ha volna rá lehetőség, szívesen fogadna a könyvtár még 2 db BABZSÁKOT, ami kiegészíthetné a a kényelmi részét az ötletnek.

Örülnénk, ha a hét végén megvalósításra kerülő Balassi Feszt bevételéből erre is tudnának fordítani némi forrást. Várjuk szíves támogatásukat, amit előre is szeretnénk megköszönni, mert annyira bízunk abban, hogy mindenki számára fontos, ami történik körülöttünk, s a gyermekek körül.